ایمیل:AliMaleki250@gmail.com نام:علی مالکی علی مالکی
تلفن: عنوان حرفه ای:
آدرس:
ردیف مقطع دانشگاه رشته
ردیف نام شرکت سمت سال

عضویت در مجامع حرفه ای

ردیف نام لینک سال

تقدیرنامه ها و گواهی ها

ردیف نام لینک سال

مقالات و کتب

ردیف نام لینک سال

سوابق آموزشی و پژوهشی

ردیف نام لینک سال

سایر عناوین

ردیف نام لینک سال
تست

تعریف حسابداری به زبان ساده

برای آشنایی با هر مبحثی نیاز است که در ابتدا یک تعریف کلی از آن را بدانیم. حسابداری نیز از این قاعده مستثنی نیست و با توجه به اهمیت آن در دنیای کسب و کار امروز، آشنایی با حسابداری و تعریف دقیق آن به ویژه برای صاحبان مشاغل و افرادی که تمایل دارند در این حوزه تحصیل کرده و مشغول به کار شوند، لازم است. حسابداری چیست؟ برای حسابداری می توان تعاریف متعددی بیان کرد که مهم ترین نکته در تعریف آن ضرورت در نظر گرفتن سمت کاری حسابدار برای تمامی مشاغل است. زیرا امروزه بدون حسابداری اصولی و حرفه ای امکان موفقیت کسب و کار و رشد هرچه بیشتر در حوزه فعالیت غیرممکن می‌شود.

حسابداری چیست؟ حسابداری شامل تمام فرآیندهای ثبت امور مالی مرتبط به کسب و کار است. می توان حسابداری را سیستمی تعریف کرد که در آن جمع آوری و طبقه بندی، ثبت و خلاصه کردن اطلاعات و در نهایت تهیه گزارش های مالی در قالب شکل و مدل های خاص انجام می شود.

ثبت اطلاعات: اولین و اصلی ترین عملکردی که برای حسابداری تعریف می شود، ثبت معاملات مختلفی است که در شرکت انجام می شود.

خلاصه کردن اطلاعات: نتیجه معاملات ثبت شده در شرکت، داده های خامی است که اهمیت چندانی ندارند و به همین دلیل نمی توان از آنها برای تصمیم گیری های مهم بهره برد. برای ارزشمند کردن این داده ها، حسابدار آنها را پس از تحلیل در دسته بندی های مخصوص ثبت می کند.

تهیه گزارش: صاحبان یک کسب و کار و سهامداران آن تنها از طریق گزارش های مختلف می توانند از وضعیت کسب و کار و هر آنچه در آن اتفاق افتاده است آگاهی یابند. بنابراین یک حسابدار باید گزارش های مالی مختلفی را در بازه های زمانی تعیین شده و به ویژه در پایان سال به تصمیم گیرندگان ارائه دهد.

تجزیه و تحلیل اطلاعات: در حسابداری ثبت جریان های مالی و ارائه گزارش های مختلف به تنهایی معنایی ندارد. در کنار این ها، حسابدار باید قدرت تجزیه و تحلیل اطلاعات حاصل از گزارش های مالی مختلف را داشته باشد تا بتواند از طریق تحلیل اطلاعات، نحوه عملکرد شرکت در بازه زمانی مشخص را تعیین و در تصمیم گیری بهتر برای رسیدن به اهداف سازمانی به مدیریت کمک نماید.

اطلاعات جمع آوری شده در حسابداری علاوه بر اینکه در اختیار مدیران سازمان برای تصمیم گیری برنامه های آتی قرار می گیرد، باید به ذی نفعان برون سازمانی و مقامات مالیاتی نیز ارائه شود.